Pienterplus
Amsterdam, Alkmaar, Hoorn
Home

 
 

Laat uw kind op school niet zien wat hij of zij thuis kan?

Vertoont uw kind thuis frustraties en probleemgedrag terwijl het op school een engeltje is?

Is uw kind niet gelukkig en wil het niet meer naar school?

Is uw kind met VWO-advies van de basisschool gegaan en heeft het nu moeite met leren?

Vraagt u zichzelf af waarom u het leven zo anders ziet dan uw collega's?

 
Welkom bij praktijk Pienterplus, het onderzoeks, -  advies, - en begeleidingsbureau voor kinderen en jongeren die ergens in hun ontwikkeling vastlopen.  Dit kan gedrag, sociaal, emotioneel of op didactisch gebied zijn. Elke ouder en ieder kind kan wel eens ondersteuning gebruiken. Is dat moment nu voor u? Gezamenlijk lossen we het op. 

Wij zijn  gespecialiseerd in (hoog)begaafdheidsonderzoeken en begeleiding. Wij springen in de bres voor het hoogbegaafde kind, geven adviezen aan hoogbegaafde volwassen en begeleiden ouders, scholen en andere betrokkenen.


Vele jaren ervaring met onderzoek, advisering en begeleiding staan garant voor herkenning, begrip en hulp voor een redelijke prijs.  Vanuit de hulpvraag van het kind, de ouders en/of de school wordt gekeken wat wij voor het kind of u als ouders of leerkracht  kunnen betekenen.  Verder hebben we een breed netwerk en kunnen we u altijd een goed advies geven als u specialistische ondersteuning nodig heeft. 
Een kennismakings/ intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Er is geen wachtlijst, na de aanmelding kan snel bekeken worden welke hulp bij u past. 

Neem een kijkje bij ons aanbod of neem vandaag nog contact op voor informatie.

Pienterplus is aangesloten bij:

NVO
 
De VerwijsIndex
 
SKJ